Dengan SATU Strategi Ini, Anda Boleh Dapat Extra RM10,000 Sebulan Pada Tahun 2019!

Hari ini saya nak share satu strategi yang anda boleh gunakan jika anda nak jana duit tambahan atau tingkatkan jualan bisnes online anda pada tahun 2019 ini.

Kat Malaysia, strategi ni mungkin orang kata dah ketinggalan zaman, dah tak advance..

Tapi kalau di luar negara, masih ramai lagi gunakan strategi ini untuk hasilkan jualan 5 angka, yang 6 angka sebulan pun ada.

Ini adalah antara strategi yang saya selalu gunakan sejak tahun 2010 lagi iaitu strategi blog marketing.

Saya dapati walaupun setiap tahun ada sahaja strategi baru yang muncul seperti instagram live, facebook live, messenger bot dan lain-lain..

Namun tidak dinafikan blog marketing ini masih kekal relevan dan boleh bantu buat duit secara online.

Jadi sangat rugi jika anda abaikan strategi ini pada tahun 2019.

Buktinya, beberapa bulan lepas saya ada buatkan satu blog untuk wife saya.

Pada asalnya saya setup blog ini saja untuk cuba-cuba jer.

Semua content artikel yang ada di dalam blog beliau adalah daripada blog saya sebelum ini. Saya duplicate sebijik-sebijik.

Saya cuma tukarkan Link Affiliate menjadi link affiliate wife saya.

Beberapa hari lepas, bila saya login ke dalam akaun beliau, ini hasilnya..

Selepas saya setup blog, saya ada lakukan promosi melalui Facebook.

Ini penting untuk bawa orang untuk baca artikel-artikel di dalam blog tersebut.

Walaupun wife saya ni surirumah sepenuh masa. Tapi setiap bulan, dia akan terima gaji tetap, bayar KWSP, Socso dan ada slip gaji sendiri.

Dan, dengan adanya blog yang saya tolong setup kan untuk beliau, sekurang-kurangnya ada lagi duit tambahan masuk ke akaun bank beliau secara pasif. Bolehlah buat saving atau nak kirim kat famili di kampung.

Selagi blog tersebut wujud dan produk yang dipromosikan melalui blog tersebut masih valid, Insyaallah ada peluang untuk terus generate income secara berterusan.

Wife saya pun sebenarnya tak tahu pun yang dia ada blog tersebut. 🙂

Lihat ini sebahagian paparan blog tersebut.

Justeru, bagi anda yang nak buat duit tambahan setiap bulan.. Saya sarankan anda mula setup blog anda hari ini.

Kemudian anda buat marketing tarik pelawat datang ke blog tersebut. Sehari anda keluarkan budget iklan di Facebook ads dalam RM10-RM50 pun dah ok.

Blog sebegini biasanya akan beri pulangan bukan on the spot.

Tapi selepas seminggu, sebulan, 2 bulan dan seterusnya anda akan tengok ia akan mula buat jualan sikit demi sikit.

(Dengan syarat anda kena buatlah marketing tarik pelawat datang ke blog tersebut. Bukan sekadar goyang kaki tak buat apa-apa.)

Lihat result di atas.

Ini antara sebahagian hasil yang diperoleh oleh Tuan Mahmud selepas saya tunjukkan cara setup blog yang boleh buat duit secara konsisten.

 

Nak Miliki Blog Sendiri Yang Boleh Buat Duit?

Jika anda nak jimat masa & tenaga untuk miliki blog yang boleh hasilkan income kepada anda..

Saya boleh bantu setupkan blog yang sama seperti wife saya.

Apa yang bakal anda peroleh nanti ialah:

Jadi anda sudah tak perlu pening nak cari produk apa yang anda nak jualkan.

Saingan pun kurang kerana masih belum ramai yang mempromosikan produk-produk ini.

Bayangkan, untuk menulis 1 artikel sahaja biasanya anda terpaksa ambil masa 2-3 hari. Jadi dengan pakej ini, anda dah boleh jimat masa, tenaga dan kos anda.

Anda pun boleh terus mulakan hari ini.

 

Berapa Kos Untuk Miliki Blog Sendiri?

Asasnya, untuk miliki blog sendiri.. Anda perlu langgan domain & hosting.

Dan harga normal jika nak langgan domain dot com ialah RM50 setahun. Manakala hosting pula sekitar RM200 setahun.

Dan upah pemasangan blog ialah RM150.

Jadi keseluruhan kos jika anda lakukan semuanya sendiri dah mencecah RM400!

(Harga ini tak termasuk lagi dengan kos upah orang lain tuliskan artikel di blog anda. Satu artikel biasanya orang caj sekitar RM30.)

Tapi anda jangan bimbang kerana saya ada berita baik buat anda!

Jika nak saya bantu anda miliki blog sendiri, hari ini saya ada offer istimewa sempena awal tahun.

Anda hanya perlu bayar RM40 sahaja!

Ya RM40 sahaja dan anda akan terima blog yang sudah ready dengan lebih 20 artikel yang siap sedia untuk anda gunakan.

Bukan itu sahaja.

Anda juga akan dapat satu lagi pakej berikut..

Panduan Video Seni Facebook Ads!

Panduan ini akan bantu anda dapatkan pelawat dengan mudah melalui Facebook Ads.

Harga bonus ini sahaja dah mencecah RM50. Tapi hari ini ianya percuma buat anda!

Bonus ini akan ditarik semula pada bila-bila masa dari sekarang. Jadi jangan sampai terlepas. 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published.